Turtle Wax nagy teljesítményű karceltávolító és felújító 200ml

3.853 Ft

Availability: Készleten

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Először jársz nálunk? Használd a hellocar15 kuponkódot 15% kedvezményért!

Rendeld meg 17:00 előtt és már másnap postára adjuk
Várható kiszállítási idő: 1-3 nap

12 000 Ft felett ingyenes kiszállítás

14 napos pénz-visszafizetési garancia

Leírás

Az egyetlen termék karcjavító és karclezáró technológiával. Összetevői közt apró lemezkék vannak, amik segítenek a karcolásokat, karistolásokat, festék- és vízfoltokat, valamint egyéb foltokat eltávolítani. A technológia egy védőréteget hoz létre a festékrétegen. Alkalmas mind a kisebb, mind a mélyebb karcok, karistolások, víz- és festékfoltok eltávolítására. A tömítések a javított festékfoltokban hosszú távú védelmet nyújtanak. Az elért eredmények nem lemoshatóak más márkákkal ellentétben. A termék használta történhet manuálisan vagy géppel is. Tisztít, fényesít és helyreállítja az új és az elhasznált fényezést.

Manuális használat: Tegyen egy kis mennyiséget egy szivacsra vagy egy kicsi, tiszta mikroszálas kendőre.

Gyengéd oda-vissza mozdulatokkal nyomkodja bele 30 másodpercig. Ismételje többször igény szerint, amíg a kívánt eredményt el nem éri. Végül finoman törölje át mikroszálas kendővel.

Polírozó géppel történő használata: Tegyen egy kis mennyiséget egy tiszta, puha habpárnára.

Alkalmazza 1500 fordulat / perc sebességgel és enyhe nyomással. Szükség szerint alkalmazza addig, amíg a karcolások és karistolások el nem tűnnek. Törölje át száraz vagy nedves mikroszálas kendővel, hogy a felesleges terméket eltávolítsa.