Turtle Wax bomba klímatisztító aeroszol narancs illattal, 100 ml

(2 vásárlói értékelés)

1.590 Ft

Elfogyott

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Először jársz nálunk? Használd a hellocar15 kuponkódot 15% kedvezményért!

Rendeld meg 17:00 előtt és már másnap postára adjuk
Várható kiszállítási idő: 1-3 nap

12 000 Ft felett ingyenes kiszállítás

14 napos pénz-visszafizetési garancia

SKU: TW FG31066 Kategóriák: , Márka:

Leírás

LÉGKONDICIONÁLÓ TISZTÍTÓ SPRAY BOMBA NARANCS ILLATTAL

A termék a klímaberendezést megtisztítja, és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Kellemes „citrus” illatot biztosít.

 

Ajánljuk autó légkondicionálók légcsatornáinak tisztításához. A tisztítást a hűtési szezon kezdetekor érdemes elvégezni. Amennyiben a berendezést fűtésre is használja, úgy célszerű újabb tisztítást elvégezni az őszi/téli időszak elején. Az időszakos karbantartással a berendezések élettartama meghosszabbítható, így az energiafelhasználást csökkenthetjük.

 

HASZNÁLAT, ALKALMAZÁS

 

A gépkocsi ablakait húzza fel, indítsa be a motort, kapcsolja be a klímaberendezést, a ventilátort állítsa maximális teljesítményre. A szellőzőrendszert állítsa belső keringetésre. Húzza előre a vezetőülést és lehetőség szerint döntse előre a támláját is. Szálljon ki, rázza fel az aeroszolt, és talpára állítva helyezze a vezetőülés mögé a jármű padlójára. A palack alá, és a kárpit/ülések közeli részeire tegyen újságpapírt vagy rongyot, hogy a kiáramló alapanyag ne károsítsa azokat! Határozott mozdulattal nyomja le a szórófejet úgy, hogy az lenyomott állapotban maradjon, és kívülről csukja be az ajtót. 15 perc után nyissa ki a jármű valamennyi ajtaját, minimum 10 percig szellőztesse az utasteret és csak ezután állítsa le a motort. Kérjük, amennyiben kérdése van a használattal kapcsolatban, még felhasználás előtt keressen bennünket további információért.

Összetevők: Etil-alkohol, Izopropil alkohol illatanyag, Propán/Bután/Izobután hajtógáz

Termékcímke adatai: